مزایا و معایب طراحی سایت وردپرس
وقتی نوبت به انتخاب بهترین پلتفرم برای طراحی سایت شما می رسد، وردپرس همیشه اولین گزینه به ذهن شما خطور می کند. وردپرس یکی از نرم افزارهای منبع باز (open source) موجود در بازار است. در این مقاله، قصد داریم مزایا و معایب وب سایت وردپرس را بررسی کنیم، تا شما تصمیم درستی برای پروژه توسعه وب خود بگیرید. بیایید با مزایای وردپرس شروع کنیم.
وردپرس چیست؟
وردپرس یک بستر ایجاد وب سایت رایگان و منبع باز است. در سطح فنی تر، وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا (CMS) است که با PHP نوشته شده و از پایگاه داده MySQL استفاده می کند، وردپرس ساده ترین و قدرتمندترین وبلاگ نویسی و سازنده وب سایت در حال حاضر است.
مزایای وردپرس
1. کاربر پسند
از آنجا که یک وب سایت مبتنی بر CMS است، استفاده از وردپرس به مدیر سایت اجازه می دهد تا صفحات را ویرایش کند و محتوای جدید را به روز کند. بدون داشتن هیچ گونه مهارت رمزگذاری و مهارت مدیریت وب سایت، صاحبان وب سایت یا وبلاگ نویسان می توانند وب سایت خود را ویرایش و نگهداری کنند.
2. پلاگین ها
در دسترس بودن پلاگین ها یکی از مهمترین مزایای وردپرس محسوب می شود. وردپرس بیش از 45000 افزونه تقریباً برای همه توابع در دسترس دارد. مهم نیست که شما به بهبود SEO یا تجزیه و تحلیل وب سایت خود نیاز دارید، میتوانید افزونه ها را برای همه پیدا کنید.
این بدان معناست که برای دستیابی نیازی به نوشتن خطوط زیادی از کدها نیست. شما فقط باید پلاگین را نصب کنید و از عملکردی که به همراه این افزونه ارائه می شود لذت ببرید.
3. SEO-Friendly
وردپرس افزونههای بسیاری دارد که به طور خاص برای اهداف SEO طراحی شده اند. برخی از افراد ممکن است اضافه کردن توصیف و عنوان متا را خیلی سخت کنند. با افزودن پلاگین های SEO وردپرس موجود، به راحتی می توان به این موارد دست یافت.
نه تنها این، بلکه هنگامی که به بهینه سازی می رسد، وردپرس همچنین یک معلم برجسته است. وردپرس از شما پشتیبانی می کند تا بیشترین کلمات را در صفحات وب خود بشناسید که می توانند به عنوان کلمات کلیدی مورد استفاده قرار گیرند تا صفحه شما موتور جستجوی دوستانهتری داشته باشد.
اما این که وردپرس این مزیت را دارد، نمی تواند به این معنی باشد که سایر سیستم های مدیریت محتوا یا وب سایتهای اختصاصی از سئو ضعیفی برخوردار هستند، بخشی از سئو سایت که مربوط به کدها و زیرساخت سایت می باشد، یک سری اصول هستند که این اصول می تواند در تمامی پلتفرم ها رعایت شوند.
4. وب سایت های ریسپانسیو
با افزایش استفاده از دستگاه های تلفن همراه برای مرور، ایجاد یک وب سایت مناسب برای موبایل برای UX و همچنین سئو بسیار مهم است. با در نظر گرفتن ریسپانسیو، بیشتر مضامین وردپرس پاسخگو هستند و از این رو دوستانه برای موبایل هستند. با استفاده از وردپرس به عنوان CMS باطنی وب سایت خود، می توانید از مزیت انجام وب سایت خود برای موبایل نیز بهره مند شوید.
5. منبع متن باز(open source)
یکی از مزایای مهم این است که وردپرس یک پلت فرم منبع باز است. این بدان معنی است که توسعه دهنده وردپرس میتواند بدون ایجاد کد از ابتدا، از کد استفاده کند، تغییر دهد و مطالعه کند. به عنوان یک نرم افزار منبع باز، توسعه دهندگان وردپرس می توانند کد منبع را به صورت آنلاین با برنامه نویسان دیگر نیز به اشتراک بگذارند. این باعث صرفه جویی در وقت و هزینه زیادی می شود. علاوه بر این، تحت مجوز، بسیاری از افزونه ها و مضامین وردپرس رایگان هستند. این بدان معنی است که شما به راحتی می توانید افزونه موجود در وب سایت را بدون صرف هزینه استفاده کنید. همه اینها در حالی است که از وردپرس استفاده کنید، ما مزایای وردپرس را بررسی کردیم. حال بیایید معایب وردپرس را بررسی کنیم.
معایب وردپرس
1. سفارشی سازی
وردپرس ابزاری انعطاف پذیر هنگام ویرایش است. مثل سایر ابزارهای وب سازها کشیدن و رها کردن نیست. با این حال، اگر در وردپرس متخصص نیستید و یا مهارت کدنویسی و کدخوانی ندارید، ممکن است شخصی سازی زیاد برای شما دشوار باشد. گاهی اوقات در حین تلاش برای شخصی سازی عملکردهای خاص، ممکن است عملکردهای دیگر خراب شود. با این حال، شما می توانید از توسعه دهندگان باتجربه وردپرس کمک بگیرید تا این مورد را برای شما مرتب کند.
2. آسیب پذیری و امنیت داده ها
یکی از اصلی ترین اشکالات CMS وردپرس این است که در بسیاری از شرایط می تواند آسیب پذیر باشد. از آنجا که این CMS یک برنامه منبع باز است، فضا را برای هکرهای احتمالی باز می کند. برای تعدیل این تهدید، انتخاب تمها و پلاگینهای صحیح برای وب سایت وردپرس خود بسیار حیاتی است. همچنین همیشه بهترین کار این است که ویژگی یک افزونه وردپرس را از قبل اندازه گیری کنید. طبق تحقیق انجام شده، وردپرس با 542 آسیب پذیری در سال 2018 به عنوان یکی از CMSها با بالاترین تعداد آسیب پذیری شناخته شده است.
3. بروزرسانی های مکرر
توسعه وب سایت با استفاده از وردپرس کافی نیست. برای اطمینان از عملکرد مناسب آن، باید چندین افزونه و طرح زمینه را نصب کنید. هرچه از افزونه های وردپرس بیشتر استفاده کنید، بیشتر با مشکلات سازگاری روبرو می شوید.
علاوه بر این، نوسازی سایت شما همچنین می تواند عملکرد آن را به تأخیر بیندازد، مانند افزونه ها ممکن است دیگر کار نکنند. قبل از به روزرسانی وب، باید مطمئن شوید که از داده های خود پشتیبان تهیه می کنید.
4. طراحان سایت غیر حرفه ای
از آنجایی که آموزش وردپرس بسیار راحت می باشد، ممکن است، کارفرمایان برای سپردن طراحی سایت کسب و کار خود به طراحان بیتجربه ای برخورد کنند که مدت کمی است که وردپرس را آموزش دیده اند و نمونه کار موفقی ندارند.
طراحی سایت فقط نصب وردپرس و نصب پلاگین نیست. اگر به دنبال شرکت یا شخصی هستید که وب سایت شما را طراحی کند و شما از وب سایت خود بازخورد خوبی بگیرید، حتما از طراحی سایتی استفاده کنید که تجربه کافی و نمونه کار مناسب داشته باشد.
حرف آخر
در این مقاله، مزایا و معایب وردپرس را بررسی کردیم تا ایده ای سطح بالا در مورد ویژگی های آن ارائه دهیم. با خواندن نکات مثبت و منفی استفاده از وردپرس، اکنون باید بتوانید تصمیم درستی بگیرید. اگر به دنبال دریافت یک وب سایت تعاملی و کاربرپسند هستید، تنها آنچه شما نیاز دارید وردپرس است.
ااما اگر خواستار وب سایت سفارشی و کارایی خاص هستید یا تمایل دارید طراحی سایت و اپلیکیشن یکپارچه داشته باشید که ماندگاری بالاتر و آسیب پذیری کمتری داشته باشد از برنامه نویسان کمک بگیرید تا وب سایت شما را به صورت اختصاصی طراحی کنند، ما در شرکت طراحی و خدمات سایت زاوش میتوانیم در این خصوص شما را راهنمایی کنیم.
چگونه مهارتهای کدنویسی برنامهنویسان را قبل از استخدام آزمایش کنیم
ارزیابی مهارتهای کدنویسی برنامه نویسان در هر فرآیند استخدام فنی به یک مرحله ضروری تبدیل شده است.
طراحی سایت یا اینستاگرام؟ کدام یک برای کسب وکار من بهتر است؟
سوالی که شاید برای بیشتر کسانی که به تازگی کسب و کار خود را میخواهند شروع کنند مطرح شود، در این مقاله سعی داریم مزایا و معایب بازاریابی با هرکدام از این دو روش را توضیح داده و کمکی در راستای راهاندازی کسب و کار شما کنیم.
11 قدم برای ساخت یک فروشگاه اینترنتی موفق
در این مقاله 11 اقدام قابل انجام برای بهبود وضعیت فروشگاه اینترنتی شما را بیان خواهیم کرد. این مراحل نه تنها وب سایت شما را به یک سایت حرفه ای تبدیل می کند، بلکه بر وضعیت فروش و بازاریابی شما نیز تاثیر مثبتی خواهد گذاشت.
درباره زاوش:
شرکت مشاوران سیستم های پیشرفته زاوش علاوه بر خدمات طراحی سایت، نرم افزارهای موبایل و سئو به شما کمک می کند تا کلیه فرایندهای سازمانی خود را مکانیزه کنید و کسب و کار آنلاین خود را راه اندازی کنید.
نشانی:
تهران، اشرفی اصفهانی، بالاتر از نیایش، کوچه دوم، پلاک 15