تاثیر لینک سازی داخلی بر سئو
اکثر افراد به این موضوع پی نمی برند که بر اساس چه استراتژی لینک سازی داخلی سایت باید انجام شود. این لینک دهی ها می تواند به طور قابل توجهی سرعت رشد سایت شما در موتورهای جستجو را افزایش دهد.
لینک های داخلی برای موفقیت سایت شما در سئو بسیار تاثیر گذار می باشند. و شما می توانید اعتبار زیادی از طریق این نوع لینک سازی به دست آورید
لینک سازی داخلی چیست؟
لینک هایی هستند که از یک صفحه به صفحه ای دیگر از یک دامنه داده می شود.
هر وب سایت لینک های داخلی دارد. اما اکثر افراد به این موضوع پی نمی برند که بر اساس چه استراتژی این لینک سازی انجام شده است. این لینک دهی ها می تواند به طور قابل توجهی سرعت رشد سایت شما در موتورهای جستجو را افزایش دهد.
چرا لینک سازی داخلی برای سئو مهم است؟
گوگل از لینک های داخلی به منظور یافتن محتواهای جدید استفاده می کند.
فرض کنید یک صفحه جدید در سایت ایجاد کرده اید و فراموش کرده اید که از هیچ جای وب سایت خود به آن صفحه لینک دهید. اگر فرض کنیم که صفحه جدید در sitemap وب سایت شما نباشد و هیچ backlink هم نداشته باشد، گوگل متوجه وجود این صفحه نخواهد شد زیرا خزنده های گوگل قادر به پیدا کردن آن صفحه نمی باشند.
طبق گفته گوگل:
گوگل دائما در حال جستجو کردن جهت یافتن صفحات جدید و اضافه کردن آن ها به لیست صفحات شناخته شده خود می باشد. برخی صفحات برای گوگل شناخته شده اند زیرا قبلا آن ها پیدا شده اند. سایر صفحات در حالتی کشف می شوند که گوگل از سمت صفحاتی که قبلا در لیست خود دارد، لینکی را به سمت آن ها دنبال کند.
لینک های داخلی به افزایش pageRank در وب سایت نیز کمک می کند. هرچه یک صفحه لینک های داخلی بیشتری دریافت کرده باشد، pageRank بالاتری دریافت می کند. هرچند کمیت لینک ها به تنهایی مهم نیست و کیفیت لینک های دریافتی نیز نقش اساسی دارد.
گوگل به متنی که توسط آن لینک داده می شود(anchor text) نیز برای درک بهتر محتوا، توجه می کند.
فرض کنید شما صفحه ای دارید که درباره طراحی اپلیکیشن موبایل می باشد. شما تعدادی لینک داخلی به آن صفحه دارید که انچر تکست های آن "طراحی اپلیکیشن"، "قیمت طراحی اپلیکیشن موبایل"، "سفارش اپلیکیشن موبایل" می باشد. این لینک ها به گوگل کمک می کند که متوجه شود:
- این صفحه راجع به طراحی اپلیکیشن موبایل است، در نتیجه
- ممکن است این صفحه صلاحیت قرار گرفتن در نتایج جستجو برای کلمه کلیدی "طراحی اپلیکیشن موبایل" و کلمات مرتبط را داشته باشد.
حال با مطالب ذکر شده در بالا شاید به این فکر باشید که اگر می خواهید با کلمه کلیدی طراحی اپلیکیشن موبایل، جز نتایج بالای جستجو باشید، باید تا حدی که می توانید با این کلمه به صفحه مورد نظر خود لینک دهید.؟؟
این نوع تفکر می تواند به کم شدن کیفیت لینک های داخلی سایت شما و غیر طبیعی بودن این لینک ها منجر شود.
در همه لینک سازی ها این موضوع را مدنظر داشته باشید که نباید طوری این کار انجام شود که غیر طبیعی به نظر برسد و گوگل همیشه باید تصور کند که این لینک سازی ها کاملا طبیعی و جهت کمک به کاربر انجام شده است.
در لینک سازی سایت احتیاج دارید که باهوش تر فکر کنید و لازمه لینک سازی درست داشتن یک وب سایت با ساختار صحیح می باشد.
چگونه بهترین ساختار لینک دهی داخلی را در سایت ایجاد کنیم
فرض کنید وب سایت شما یک هرم است که با اهمیت ترین محتوا ها در بالای هرم و هرچه به پایین هرم نزدیک می شویم، اهمین محتواها کمتر می شود.
اکثر وب سایت ها صفحه یکسانی در قله هرم دارند و آن صفحه اصلی سایت می باشد. بعد از آن صفحاتی است که اهمیت آن ها از صفحه اصلی کمتر است مثل صفحه درباره ما، لیست خدمات، لیست محصولات، لیست مطالب وبلاگ و غیره. بعد از آن صفحاتی که اهمیت آن ها کمی کمتر می باشد مثل صفحه جزییات یک محصول یا خدمت و صفحه مشاهده مطلب وبلاگ می باشد.
شما نباید همه صفحاتی که در یک سطح از این سلسله مراتب قرار دارند را به تمام صفحات یک سطح دیگر لینک دهید.
نحوه طبقه بندی لینک های داخلی
فرض کنید یک وب سایت داریم که در باره کشور ها و شهر های آن کشور ها می باشد و هریک از کشور ها و شهر ها یک صفحه اختصاصی دارند
هر صفحه سایت در یکی از دو گروه زیر قرار دارد:
- صفحات مربوط به کشورها
- صفحات مربوط به شهرهای هر کشور
هر صفحه کشور به عنوان یک قطب عمل می کند و به شهر های زیر مجموعه خود لینک می دهد. این کار یک دسته موضوعی ایجاد می کند. دسته ای از موضوعات که همه به یکدیگر مرتبط هستند.
مزیت های این نوع لینک دهی موارد زیر است:
- کاربران راحت تر به سمت صفحات مورد نیاز خود هدایت می شوند.
- خزنده های گوگل نیز راحت تر در سایت شما هدایت خواهند شد.
- اعتبار (authority) بیشتری به سمت صفحاتی که اهمیت بیشتری برای شما دارند منتقل می شود.
یک مزیت دیگر وجود دارد که اکثرا نادیده گرفته می شود این است که، این ساختار به موتور جستجو کمک می کند که مفهوم محتوا را بهتر متوجه شود. فرض کنید صفحه ای دارید با این آدرس: domain.com/squash
کلمه squash هم به معنی کدو است و هم به یک ورزش می گویند. حال گوگل چطور باید متوجه شود که منظور از این کلمه چیست. با لینک دهی درست می شود این مفهوم را به درستی برای گوگل روشن کرد.
در تصویر بالا کاملا مشخص است که ساختار لینک سازی صحیح در سایت چطور به گوگل کمک می کند تا بتواند مفهوم صفحات سایت را بهتر درک کند.
طراحی مجدد وب سایت بدون از دست دادن سئو
ممکن است هر کسب و کاری به دلایل مختلف نیاز به تغییر وب سایت خود را داشته باشد، از سوی دیگر در هنگام طراحی مجدد سایت، ممکن است رتبه بندی و سئو سایت شما به خطر بیفتد. مواردی برای بررسی وجود دارند تا مطمئن شوید که طراحی مجدد وبسایت بر سئو و رتبه سایت شما تاثیر منفی نخواهد گذاشت.
کاربرد هوش مصنوعی در سئو سایت
هوش مصنوعی به شبیهسازی فرآیندهای هوش انسانی را که توسط ماشینهای کامپیوتری انجام میشود، میگویند. هوش مصنوعی کاربردهای زیادی دارد و در بیشتر حوزهها مورد استفاده قرار میگیرد.
Core Web Vitals چیست و چگونه اندازه گیری میشود؟
گوگل قابلیت های اندازه گیری Core Web Vitals را در بسیاری از ابزارهای موجود خود گنجانده است. در این مقاله قصد داریم در رابطه با این پارامترها و نحوه اندازه گیری آن ها صحبت کنیم.
درباره زاوش:
شرکت مشاوران سیستم های پیشرفته زاوش علاوه بر خدمات طراحی سایت، نرم افزارهای موبایل و سئو به شما کمک می کند تا کلیه فرایندهای سازمانی خود را مکانیزه کنید و کسب و کار آنلاین خود را راه اندازی کنید.
نشانی:
تهران، اشرفی اصفهانی، بالاتر از نیایش، کوچه دوم، پلاک 15