website-img

Google play Protect چیست

اندروید یک سيستم عامل باز و انعطاف پذیر است و همه چیز به انتخاب شما برخواهد گشت متاسفانه این انعطاف پذیری، مسائل امنیتی بالقوه بیشتری را به همراه دارد اما play protect کمک می کند تا این مسائل حل شوند.

امنیت یک مفهوم نسبی می باشد، همانطور که نمی توان گفت یک خانه 100 درصد امن است و هیچ وقت هیچ دزدی نمی تواند به آن نفوذ کند، در مورد نرم افزار نیز این مفهوم صادق است. این امکان وجود دارد که با استفاده از رعایت اصول نرم افزاری و استفاده از یک سری تجهیزات سخت افزاری یک نرم افزار را ایمن تر کرد اما باز هم ممکن است نفوذکننده ای هزینه بیشتری انجام دهد و بتواند تمامی سد های امنیتی را بشکند.

اندروید یک سيستم عامل باز و انعطاف پذیر است و همه چیز به انتخاب شما برخواهد گشت متاسفانه این انعطاف پذیری، مسائل امنیتی بالقوه بیشتری را به همراه دارد. (برای مطالعه بیشتر در مورد نحوه کار اندروید مقاله طریقه عملکرد سیستم عامل اندروید را مطالعه بفرمایید) اما خبر خوب این است که گوگل دارای یک سیستم امنیتی به نام Play Protect است که امنیت اپلیکیشن های اندروید را حفظ می کند.

Play Protect یک سیستم چند بخشی است که برای حفظ امنیت گوشی شما از صفر تا صد طراحی شده است که شامل بخش‌هایی از قبیل نرم افزار اسکنر برای یافتن فایل های مخرب است همچنین بخشی بنام‌، یافتن تلفن من و بخشی هم با عنوان مرور ایمن است. با این حال، قبل از اینکه به جزئیات بپردازیم، نحوه بازیابی وضعیت google play protect دستگاه شما در این مقاله بیان شده است.

اگر کنجکاو باشید که چه چیزی عمل محافظت بر روی دستگاهتان را انجام می دهد، بسیار آسان است. برای ادامه کار در مارکت play store، منوی کنار صفحه را باز کنید و سپس تنظیمات My apps and gams را انتخاب کنید. در صورتی که هیچ خطری برای تلفن همراه شما شناسایی نشده باشد، عبارت no problem found نمایش داده خواهد شد.

مزایای play protect

اولین دلیل وجود Play Protect برای اسکن بدافزار است. از طریق یک دستگاه برای اسکن و بررسی بیش از 50 میلیارد برنامه در هر روز از هر دو طرف یعنی برنامه های که وارد مارکت می شوند و هنگامی که کاربران یک اپلیکیشن اندروید را نصب می کنند Play protect استفاده می کند.

Play Protect هر اپلیکیشنی را که وارد فروشگاه Google Play می شود را بررسی می کند تا مطمئن شود که این یک برنامه قانونی است. اما Play Protect یک گام فراتر برای کمک به حفظ امنیت دستگاه شماست حتی در حالی که شما در حال بارگذاری برنامه ها هستید. نه تنها برنامه ها را در Play store اسکن می کند، بلکه تمامی برنامه های موجود در تلفن را برای جلوگیری از ورود فایل های مخرب اسکن می کند، مهم نیست که از مارکت play store دانلود کرده باشید یا خیر. اگر چیزی مشکوک پیدا کند، به شما اطلاع داده خواهد شد.

از خدمات دیگر play protect یافتن دستگاه می باشد فرقی نمی کند که گم یا دزدیده شده باشد می توانید با استفاده از Play Protect Find My Phone برای ردیابی دستگاه خود از Play Protect استفاده کنید. می توانید مکان فعلی (یا آخرین اطلاعات شناخته شده) گوشی را ردیابی کنید.

اگر به نظر می رسد که قادر به پیدا کردن گوشی خود نیستید می توانید از Find My Phone برای قفل کردن و پاک کردن دستگاه خود استفاده کنید. به این ترتیب، حداقل می توانید اطمینان حاصل کنید که اطلاعات شخصی شما از چشم کنجکاوان محافظت می گردد این قابلیت یک معیار ضروری می باشد که گوگل برای اطمینان کاربران از سال 2012 به آن روی آورده است.

Google play protect بر روی دستگاه شما مانند يک سایه عمل می‌کند و یک به یک برنامه ها را آنالیز و اسکن می نماید همچنین با مرورگر Chrome نیز همگام می شود تا از نرم افزارهای مخرب در وب محافظت کند. اگر کد مخرب را در یک وب سایت شناسایی کند، به شما هشدار می دهد.

چگونه از امنیت گوشی اندروید مطمئن شویم

شما می توانید آخرین فعالیت های google play protect دستگاه خود را مشاهده کنید و ببینید آخرین بار در چه زمانی دستگاه شما اسکن شده و آیا نرم افزار مخربی یافت کرده یا خیر برای مشاهده می توانید به setting رفته و گزینه Security & privacy انتخاب نمایید وسپس وارد google play protect شوید واطلاعات را مشاهده نمایید.

با تمام این تعاریف و تمجیدها و کارایی google Play Protect، باید اعتراف کرد که بصورت کامل و کارا تضمین کننده امنیت همه جانبه سیستم Android نیست. آنچه که Play Protect انجام می دهد، کار جدیدی نیست و با تمام آن لایه های حفاظتی که مدت ها زمان و انرژی می گیرند، نرم افزارهای مخرب در Android آنگونه که در مورد آنها بحث می‌شود و کاربران عام از آن واهمه دارند، توانایی تخریب و تهدید سیستم ها را ندارند و این تخریب ها هیچ گاه در مقیاس معنی داری نبوده اند. با این حال شناسایی و درک از نرم افزارهای مخرب مسئله مهمی برای این پلتفرم بوده است. ودر پایان اینگونه شرح می‌دهیم که عملکرد دقیق google Play Protect قابل تقدیر است ولی هنوز نواقصی در آن بچشم می‌خورد که قابل ارتقا است.

مطالب مشابه
Similar content
تفاوت اپلیکیشن موبایل Native (بومی) با اپلیکیشن های Hybrid (ترکیبی) چیست؟
مقالات طراحی اپلیکیشن موبایل 12/19/2021 3:46:58 PM
تفاوت اپلیکیشن موبایل Native (بومی) با اپلیکیشن های Hybrid (ترکیبی) چیست؟

گوشی‌های هوشمند در عصر مدرن به ابزاری بسیار کاربردی تبدیل شده‌اند، زیرا مزایای متعددی مانند ارتباط فوری از طریق ایمیل و شبکه‌های اجتماعی، گشت و گذار در وب، سرگرمی، GPS و سایر برنامه‌های کاربردی را ارائه می‌کنند.

پارامترهای تاثیر گذار بر روی قیمت یک اپلیکیشن موبایل چیست
مقالات طراحی اپلیکیشن موبایل 2/23/2019 3:25:58 PM
پارامترهای تاثیر گذار بر روی قیمت یک اپلیکیشن موبایل چیست

قیمت یک اپلیکیشن به فاکتورهای متعددی بستگی دارد که در این مقاله به بررسی آنها می پردازیم. پارامترهای ذکر شده در این مقاله بسیار تاثیر گذار می باشند و در زمان تصمیم گیری برای توسعه یه اپلیکیشن باید به آن ها توجه کنید.

هر آنچه در مورد دسترسی های اندروید باید بدانید
مقالات طراحی اپلیکیشن موبایل 1/23/2019 3:11:30 PM
هر آنچه در مورد دسترسی های اندروید باید بدانید

در هر اپلیکیشن اندروید فعالیت های زیادی می تواند صورت گیرد. بسیاری از این فعالیت ها می توانند پشت پرده باشند و اصلا کاربر از آن ها اطلاعی نداشته باشد. جهت جلوگیری از این فعالیت ها باید به پرمیشن های هر اپلیکیشن دقت کرد.

ثبت نظر
siavash
12/16/2020
توضیحات کاملی بود سپاس فراوان
زاوش
12/23/2018
خواهش می کنم.
نظر شما با موفقیت ثبت گردید و پس از تایید مدیر سایت در سایت نمایش داده خواهد شد.
contact-us-img

درباره زاوش:

شرکت مشاوران سیستم های پیشرفته زاوش علاوه بر خدمات طراحی سایت، نرم افزارهای موبایل و سئو به شما کمک می کند تا کلیه فرایندهای سازمانی خود را مکانیزه کنید و کسب و کار آنلاین خود را راه اندازی کنید.

نشانی:

تهران، اشرفی اصفهانی، بالاتر از نیایش، کوچه دوم، پلاک 15