
کاربرد page experience در سرچ کنسول چیست؟
گوگل ارائه به روزرسانی الگوریتم page experience را به تعویق انداخته است، یکی از دلایل اضافه شدن این معیار این است که به صاحبان سایت ابزار بیشتری برای بهبود صفحات خود برای بروزرسانی بدهید. این ویژگی به شما کمک می کند تا اطمینان حاصل کنید که تجربه کاربری بسیار خوبی را به خوانندگان وبلاگ خود ارائه میدهید.
طرفداران بزرگ سرچ کنسول گوگل معتقدند، سرچ کنسول یکی از مفیدترین ابزارهای وبلاگ نویسی است که در آن وجود دارد و از همه بهتر، استفاده از آن کاملاً رایگان است. و بعد از مدتی راه اندازی آن، منبع خوبی برای ایدههای جدید است.
کاربرد page experience در سرچ کنسول چیست؟
گوگل ارائه به روزرسانی الگوریتم page experience را به تعویق انداخته است، یکی از دلایل اضافه شدن این معیار این است که به صاحبان سایت ابزار بیشتری برای بهبود صفحات خود برای بروزرسانی بدهید. این ویژگی به شما کمک می کند تا اطمینان حاصل کنید که تجربه کاربری بسیار خوبی را به خوانندگان وبلاگ خود ارائه میدهید.
طرفداران بزرگ سرچ کنسول گوگل معتقدند، سرچ کنسول یکی از مفیدترین ابزارهای وبلاگ نویسی است که در آن وجود دارد و از همه بهتر، استفاده از آن کاملاً رایگان است. و بعد از مدتی راه اندازی آن، منبع خوبی برای ایدههای جدید است.
گوگل به طور مداوم سعی در بهبود موتور جستجو و نتایج جستجو دارد، این بدان معنی است که ما گاهی اوقات شاهد اضافه شدن ویژگیهای جدید به داشبورد سرچ کنسول گوگل هستیم. برگه Page Experience یکی دیگر از ویژگی هایی است که می توانیم از آن برای کنترل خوانندگان وبلاگ یا وبسایت استفاده کنیم.
اگر با سرچ کنسول آشنا نیستید، ابتدا مقاله ثبت سایت در موتورهای جستجو را مطالعه کنید.
در این مقاله میخواهیم به جزئیات Page Experience بپردازیم و ببینیم این ویژگی به ما چه میگوید و چگونه میتوانیم نتایج وبلاگ خود را در داشبورد سرچ کنسول خود بهبود بخشیم.
آیا نتایج Page Experience بر رتبه بندی وبلاگ تأثیر می گذارد؟
یکی از اولین سوالاتی که ممکن است داشته باشید این است که آیا نتایج Page Experience در سرچ کنسول بر رتبه بندی وبلاگ شما تأثیر می گذارد. طبق گفته گوگل، "نمره" Page Experience وبلاگ شما در هر صفحه یا پست از وبلاگ شما بر روی رتبه بندی جستجو برای نتایج تلفن همراه تأثیر بیشتری میگذارد.
این بدان معنی است که هر آدرس اینترنتی یا صفحه در وبلاگ شما به صورت جداگانه برای Page Experience ارزیابی میشود. اگر یک URL از امتیاز صفحه خوبی برخوردار باشد، سیگنال رتبه بندی مثبت خواهد بود و به شما کمک میکند تا مقاله شما در نتایج جستجو رتبه بالاتری داشته باشد.
آیا Page Experience همان page Speed Insights است؟
سرعت وبلاگ شما همانطور که در Page Speed Insights گزارش شده با معیارهای Page Experience که در حساب سرچ کنسول گوگل خود مشاهده میکنید یکسان نیست. با این وجود سرعت سایت یکی از معیارهایی است که گوگل نمره Page Experience شما را محاسبه میکند.
می توانید سرعت صفحات منفرد وبلاگ خود را در ابزار رایگان Page Speed Insights بررسی کنید. با این حال، اگرچه نمره ای که در Page Speed Insights می بینید ممکن است به معنای سریع بودن وبلاگ شما باشد، اما برای ارائه یک تجربه کاربری خوب کافی نیست.
گوگل تعیین کرده است که تعدادی از عوامل باعث ایجاد یک تجربه مثبت در یک وب سایت می شوند. سرعت سایت فقط یکی از آنهاست.
Experience در یک وبلاگ چه مواردی را بررسی می کند؟
پنج معیار اصلی وجود دارد که گوگل برای ارزیابی Page Experience در وبلاگ شما استفاده میکند.
• Core Web Vital
• قابلیت استفاده از تلفن همراه
• امنیت
• استفاده از HTTPS
• تبلیغات
همانطور که مشاهده میکنید، سرعت سایت شما در Core Web Vital اندازه گیری میشود، یک عامل مهم در ایجاد تجربه خوب خوانندگان وبلاگ شما است. اگرچه این یکی از پنج مورد گفته شدهاست، بنابراین ما باید اطمینان حاصل کنیم که هر پنج معیار را در حد ممکن خود رعایت کنیم.
اگر بدانید که هر معیار دقیقاً چه چیزی را بررسی میکند، متوجه خواهید شد که به آسانی میتوانید برای هر صفحه از سایت خود نمره خوبی بگیرید. هر یک از معیارهای گفته شده را در ادامه توضیح خواهیم داد:
1.Vital در Page Experience چیست؟
همانطور که در بالا به آن اشاره کردیم،Core Web Vital معیار اندازه گیری عملکرد و سرعت وبلاگ شماست. سه نکته اصلی وجود دارد که گوگل به دنبال آن است تا به وبلاگ شما امتیاز خوبی در Core Web Vital بدهد:
• بزرگترین نقاشی محتوایی Largest Contentful Paint یا LCP: زمان مورد نیاز برای بارگیری اولین عکس از محتوای اصلی سایت شما نباید زیاد باشد.
• تأخیر ورودی اول First Input Delay یا FID: چه مدت طول میکشد تا کاربر با سایت شما تعامل برقرار کند و متوجه شود که سایت شما برایشان مفید است.
• انتقال طرح کلی Cumulative Layout Shift یا CLS: این که آیا محتوای صفحه شما هنگام بارگیری، تغییر مکان میدهد یا خیر، منظور از تغییر مکان سایت باز شدن پاپ آپ های تبیلیغات و نظر سنجی است.
به عنوان یک کاربر اینترنت با مراجعه به سایتهایی که این نکات را رعایت نکرده اند میبینید که چقدر استفاده از ان سایتها وحشتناک است.چند بار مجبور شدهاید بیش از 10 ثانیه صبر کنید تا اولین تصاویر در وب سایت بارگیری شود؟ اکثر مردم منتظر نمی مانند. آنها بی حوصله هستند و با کلیک بر روی دکمه بازگشت و به نتیجه جستجوی بعدی میروند، این بدان معناست که اگر سرعت سایت شما کند باشد، خوانندگان بالقوه خود را از دست میدهید. آیا تا به حال به سایتی مراجعه کردهاید که به نظر میرسد بارگذاری شده است و سپس هنگامی که میخواهید روی چیزی کلیک کنید، به نظر میرسد تبلیغاتی درست همان جایی که شما فقط کلیک کردهاید ظاهر شده است؟ این اصطلاحاً تغییر طرح بندی (CLS) نامیده می شود و گرچه تبلیغات تنها عناصری نیستند که عامل این امر هستند، اما مقصر بزرگی هستند. برای به دست آوردن امتیازات خوب در Core Web Vital ها، باید مطمئن باشید که یک سایت سریع دارید که به سرعت بارگیری میشود و در حالی که خوانندگان سعی در تعامل با آن دارند، تبلیغات آن تغییر مکان نمیدهد.
2. قابلیت استفاده با موبایل چیست؟
امروزه بیشتر وب سایت ها همان چیزی هستند که ما به دنبال آن هستیم. این بدان معناست که وب سایت بسته به اندازه مرورگری و به اندازه دستگاهی که خواننده برای مشاهده آن استفاده میکند، به طور خودکار تنظیم شود در اصطلاح ریسپانسیو باشد و باید اطمینان حاصل کنید که وب سایت شما در دستگاههای تلفن همراه عالی به نظر برسد. نه تنها باید عالی به نظر برسد، بلکه باید به همان راحتی که در دسکتاپ قابل استفاده است نیز استفاده شود. به عنوان مثال، باید اطمینان حاصل کنید که متن برای افرادی که از طریق تلفن خود آن را میخوانند ناخوانا و کوچک نباشد و لینکهایی که قابل کلیک هستند خیلی به هم نزدیک نباشند تا تجربه خوبی ایجاد شود. سایر مواردی که باعث بروز مشکل میشوند، مثل ویدئویی که روی سایت شما قرار دارد و به طور خودکار در دستگاه تلفن همراه پخش میشود، یا ویدیو تبلیغاتی. از آنجا که افرادی که در تلفنهایشان هستند اغلب از اینترنت کندی برخوردار هستند، این امر میتواند باعث ایجاد یک تجربه کاربری بد شود.
3. امنیت در Page Experience چیست؟
معیارهای امنیتی در Page Experience مواردی مانند ویروسها و بدافزارها را که ممکن است در وب سایت شما نصب شده و بر بازدیدکنندگان وب سایت شما تأثیر منفی بگذارد، بررسی میکند. گوگل نمیخواهد افرادی را که از نتایج جستجوی خود استفاده میکنند و به آن اعتماد دارند به وب سایتی بفرستد که ممکن است امنیت آنها را به خطر بیندازد. علاوه بر این، اگر وب سایت شما دارای هر نوع محتوایی باشد که به نظر گوگل ممکن است ماهیت غیرامنیتی داشته باشد، نمره خوبی به صفحه شما نخواهد داد.
4. HTTPS در Page Experience چه استفاده ای دارد؟
یکی از ساده ترین معیارهای تجربه صفحه برای تأمین نیاز HTTPS است. همه ما باید از HTTPS استفاده کنیم و نه از HTTP. اگر به وب سایت خود در مرورگر خود نگاه کنید، خواه موزیلا باشد یا گوگل کروم، باید http یا https را در مقابل URL وب سایت خود در نوار بالا ببینید. اگر https یا یک قفل بسته و قفل شده وجود دارد، بنابراین شما در حال حاضر از HTTPS استفاده می کنید و دیگر نگران این موضوع نباشید. اگر HTTPS ندارید، مهم است که بلافاصله این تنظیم را انجام دهید.
برای اینکه اطلاعات خواننده خود را ایمن نگه دارید، باید HTTPS داشته باشید تا از اطلاعاتی که بین مرورگر و وب سایت شما رد و بدل میشود، محافظت کند. میزبان وب شما میتواند در این زمینه به شما کمک کند. آنها یک گواهینامه SSL ارائه میدهند،SSL همان چیزی است که شما باید برای فعال کردن HTTPS در وبلاگ خود نصب کنید.
5. تبلیغات در Page Experience چیست؟
Page Experience ارزیابی میکند که آیا سایت شما بیش از حد باعث حواس پرتی با تبلیغات شده است یا خیر. اگر از یک شرکت معتبر مدیریت تبلیغات یا Google Ads استفاده میکنید، لازم نیست زیاد نگران این موضوع باشید. با این حال، منطقی است که از سایت خود بازدید کنید و آن را به عنوان یک خواننده بالقوه مشاهده کنید و نه به عنوان صاحب وبلاگ. اگر آن را از نگاه خواننده مشاهده کنید و به نظر خوب آید، تصویب این معیارها از سوی گوگل نیز امکان پذیر است.
حرف آخر
امیدوارم که این پست به شما کمک کرده باشد دقیقاً بفهمید Google Page Experience در سرچ کنسول شما دقیقاً چه چیزی را اندازه گیری میکند و با چند مرحله آسان میتوانید امتیاز خوبی کسب کرده و ترافیک سئو ارگانیکتری کسب کنید.


طراحی مجدد وب سایت بدون از دست دادن سئو
ممکن است هر کسب و کاری به دلایل مختلف نیاز به تغییر وب سایت خود را داشته باشد، از سوی دیگر در هنگام طراحی مجدد سایت، ممکن است رتبه بندی و سئو سایت شما به خطر بیفتد. مواردی برای بررسی وجود دارند تا مطمئن شوید که طراحی مجدد وبسایت بر سئو و رتبه سایت شما تاثیر منفی نخواهد گذاشت.

کاربرد هوش مصنوعی در سئو سایت
هوش مصنوعی به شبیهسازی فرآیندهای هوش انسانی را که توسط ماشینهای کامپیوتری انجام میشود، میگویند. هوش مصنوعی کاربردهای زیادی دارد و در بیشتر حوزهها مورد استفاده قرار میگیرد.

Core Web Vitals چیست و چگونه اندازه گیری میشود؟
گوگل قابلیت های اندازه گیری Core Web Vitals را در بسیاری از ابزارهای موجود خود گنجانده است. در این مقاله قصد داریم در رابطه با این پارامترها و نحوه اندازه گیری آن ها صحبت کنیم.

درباره زاوش:
شرکت مشاوران سیستم های پیشرفته زاوش علاوه بر خدمات طراحی سایت، نرم افزارهای موبایل و سئو به شما کمک می کند تا کلیه فرایندهای سازمانی خود را مکانیزه کنید و کسب و کار آنلاین خود را راه اندازی کنید.
نشانی:
تهران، اشرفی اصفهانی، بالاتر از نیایش، کوچه دوم، پلاک 15